ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ iMOrepair

Είμαστε πολλά περισσότερα από μια απλή επισκευή του κινητού σου

Πρώτα και κύρια, λύνουμε προβλήματα. Όταν έρχεστε στην iMorepair με ένα πρόβλημα ηλεκτρονικής συσκευής, έχουμε την τεχνική ικανότητα και εμπειρία να το επισκευάσουμε.

Πέρα από τα smartphone, ειδικευόμαστε σε μια μεγάλη ποικιλία επισκευών ηλεκτρονικών συσκευών, όπως υπολογιστές, φορητοί υπολογιστές, tablets.

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε λύσεις εκεί που δεν υπήρχαν πριν και θα συνεχίσουμε να ηγούμαστε στον χώρο επισκευής ασύρματων συσκευών ως ειδικοί στις γρήγορες, αποτελεσματικές επισκευές.

Είμαστε μια μοντέρνα, ταχύτατα εξελισσόμενη επιχείρηση

Στόχος μας είναι να είμαστε πλεονέκτημα για κάθε πελάτη που εξυπηρετούμε.

Έχουμε αναπτυχθεί τρομερά μέσα στα χρόνια, αλλά η δέσμευσή μας για την ποιότητα της εξυπηρέτησης δεν έχει αλλάξει.

Συνεχίζουμε να παρέχουμε ουσιαστικές λύσεις επισκευής σε επιχειρήσεις και καταναλωτές.

Καθώς το αποτύπωμά μας μεγαλώνει, εξακολουθούμε να είμαστε οι «προτιμότεροι» για επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών και ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Οι πελάτες μας σημαίνουν τα πάντα για εμάς και λόγω αυτών προσπαθούμε να εξελισσόμαστε συνεχώς και να βελτιώνουμε τις διαδικασίες και τις τεχνικές μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών τους.

Η Περιορισμένη Δια Βίου Εγγύησή μας είναι μόνο ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο εκτιμούμε την ηρεμία των πελατών μας και είναι η στάση μας για ποιοτικές επισκευές και ανώτερη εξυπηρέτηση.

Κάθε μέρα οι πελάτες μας συνεχίζουν να μας λένε πόσο χαρούμενοι είναι και καλά, αυτό κάνει αυτή τη δουλειά να αξίζει τον κόπο μας.